Grosso Napoletano presenta il Capitolo VII Edizione Limitata, el seu projecte més gastronòmic. En aquesta ocasió, Grosso col·labora amb el reconegut Paulie Gee, i porta a Espanya una versió de la seva pizza més emblemàtica: la PaulieGee's Hellboy, guanyadora de Pizza of the Year 2023 per 50 Top Pizza.
La recepta de la Paulie Gee's Hellboy x Grosso Napoletano conté ingredients com aquests: base de tomàquet San Marzano, mozzarella fiordilatte, soppressata picant, parmigiano reggiano i un toc final de Hot Honey. Tot, sobre la massa de doble fermentació de Grosso Napoletano, una pizza fina, suau i elàstica al centre, amb vores gruixudes. Aquesta nova Edizione Limitata combina els sabors àcids, picants i dolços d'una forma innovadora.
Aquesta creació només estarà disponible durant un mes en tots els locals de la cadena fins al 12 de maig. A més, també se'n podrà gaudir a domicili, a través del servei de repartiment propi de Grosso Napoletano, demanant-la a la web oficial.